Auberge Chanéac
225 , Grand Rue
07450 Sagnes-et-Goudoulet
Telephone : 04 75 38 80 88
Sophisticated, traditional and innovative dishes throughout the seasons. That's how Jean-François makes his cold meats, "Maöcho" (stuffed pork belly, a regional speciality), chestnuts, local veal, "Fin Gras du Mézenc" and trout. Shortlisted for "Les Etapes savoureuses Ardèche" (literally, tasty stops in the Ardèche).
Sans oublier, toute l'année : le pain à l'épeautre, la poëlée de pommes de terre biologiques. Lieu de séjour idéal au calme au pays des sources de la Loire et des grands espaces. Accueil Marque Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche, le chef Jean-François Chanéac est maître restaurateur et membre de l'association "Les Toqués d'Ardèche". Plus qu'un hôtel restaurant c'est une véritable auberge de campagne.
Crédit photos : studio "l'œil écoute".
Période d'ouverture
All year round, daily. Dates to be confirmed.Facilities / Interests
Equipements
Restaurant, Private parking, Car park, Parking nearby, Coach parking, Baby chair, Terrace, ToiletsServices
Pets welcome, Coach access, Accommodation, Sale of fishing licences, Wi-fi, Tourist brochures, Tourist information, Restaurant, Buffet meal, Picnic hampers, Takeaway/cooked dishes, Restaurant for children, CatererClassements Guides
Le Routard Hôtels et Restos de FranceLe petit futé
Specialites
offers dishes "homemade"Traditional French cooking
Restauration compléments
Child menu: 10 €.
Periodes
Jan 15, 2024 Dec 15, 2024Modes Paiement
Check, CashGratuit
NoNear
Source des données
Données mises à jour le Mar 21, 2024 00:30:18